رئیس کل گمرک ایران از امضای تفاهم نامه همکاری گمرکی ۳ جانبه میان کشورهای ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان خبر داد و افزود این تفاهم نامه رونق تجاری را به همراه دارد.
علیرضا مقدسی در آیین امضای سند یادداشت تفاهم سه جانبه تسهیل ترانزیت بین گمرکات جمهوری اسلامی ایران، جمهوری فدرال روسیه و جمهوری آذربایجان، گفت: این نشست حاصل مذاکرات ارزشمند و پیگیری های سه کشور برای دستیابی به اهداف است.
وی افزود: این نشست ها موجب دوستی و مودت بین کشورهای همسایه می شود و می توان تسهیلات تجاری با سرعت بیشتری پیگیری کرد.
مقدسی ادامه داد: بعد از پیگیری های متعدد برای سرعت بخشیدن به تشریفات گمرکی و رونق تجارت با کشورهای همسایه به ویژه روسیه، این نشست، ما را به اهداف نزدیک تر می کند و جمهوری آذربایجان مرز زمینی میان ایران و روسیه است که با ترانزیت از طریق کامیون، کالاها سریع تر به مقصد می رسند.
رئیس کل گمرک ایران، با بیان اینکه ارائه تسهیلات در رویه ترانزیت موجب رونق و رشد تجارت خارجی می شود، تصریح کرد: با توافق و امضای این سند و اجرای آن طی یک ماه آینده به اهداف خواهیم رسید.
در این مراسم ولادیمیر بولادین رئیس گمرک روسیه با بیان اینکه هدف اصلی این تفاهم نامه همکاری و افزایش تجارت میان ۳ کشور است، گفت: با امضای این سند تبادل کالاها بین ۳ کشور و ترانزیت کالاها به مقصد با سرعت بیشتر و بدون اشتباه و سختی در تشریفات گمرکی انجام می شود.
وی افزود: تمام جوانب را مورد بررسی قرار داده ایم تا بتوانیم در راستای رفع مشکلات گام برداریم. یکی از نکات مهم در این سند تبادل اطلاعات دیجیتالی است که می توان با ارسال و دریافت منظم دیتاها به ترانزیت کالا تسریع دهیم.
رئیس گمرک روسیه با بیان اینکه این نشست نشان دهنده اهمیت توسعه همکاری های ۳ جانبه است، گفت: گمرک ارتباطات خوبی را برای توسعه تجارت کشورها برقرار می کند و این امر منجر به افزایش تبادل تجاری خواهد شد.
وی افزود: این همکاریو امضای تفاهم نامه گمرکی ۳ جانبه فرصتی را برای اقتصاد کشورها فراهم می کند. سازماندهی و گفتوگو مهم و مفید است و می تواند موجب راه اندازی ترانزیت با فناوری جدید شود که این اتفاق در راستای تجاربی که به دست آورده ایم خواهد بود.
شاهین باقیروف رئیس گمرک جمهوری آذربایجان با بیان اینکه آمادگی انجام هر کاری که برای توسعه و تسهیل مبادلات وجود دارد، اظهار کرد: با کمک گرفتن از فناوری ها و تکنولوژی روز می توانیم سرعت امور گمرکی را افزایش دهیم و این فرصت مغتنمی است که با همراهی سه کشور رونق مبادلات را فراهم می کند.
وی با تاکید بر اینکه جمهوری آذربایجان آمادگی استفاده از تمام ظرفیت ها برای توسعه تجارت را دارد، افزود: موافقتنامه موجب تسریع فرایندها می شود و از امروز باید تمام تلاش ۳ کشور برای اجرایی شدن آن مورد بهره برداری قرار بگیرد.
رئیس گمرک جمهوری آذربایجان با بیان اینکه سند امروز مسیر خوبی برای ۳ کشور ترسیم می کند تا در آن با همکاری بیشتر گام بردارند، عنوان کرد: امکانات برای توسعه تجاری فراهم شده است و هر کاری برای افزایش همکاری و دوستی میان سه کشور انجام می دهیم.
خبرگزاری تسنیم
اهمیت نمایشگاه خارجی در توسعه صادرات و جذب پروژههای بین المللی نمایشگاه خارجی، به عنوان یکی از بزرگترین هایپر مارکتهای ساختمانی کشور، فراتر از یک فروشگاه ساده عمل میکند. این مجموعه با دارا بودن سابقهای طولانی و گستردگی محصولات، به یک پلتفرم قدرتمند برای معرفی توانمندیهای ساختمانی ایران و توسعه صادرات تبدیل شده است. در […]
صادرات ۲۵ تن زعفران در دو ماه نخست امسال مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در دو ماه نخست امسال بیش از ۲۵ تن زعفران به ارزش بالغ بر ۲۲ میلیون دلار از مجاری قانونی کشور به ۳۷ کشور دنیا صادر شد. به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، حسین زینلی با توجه […]
سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران در نامه ای خطاب به سردار بردیمحمداف، رئیس جمهور ترکمنستان از برگزاری موفقیت آمیز کمیسیون مشترک دو کشور و نمایشگاه تخصصی محصولات ایرانی، ایران پروژه، در عشق آباد ابراز خرسندی کرد. در نامه رئیسی در این مورد آمده است: امضا پروتکل مربوطه و تعدادی دیگر از اسناد در زمینه همکاری […]
شرکت بازرگانی بین المللی پارس پگاه تجارت فعالیت اقتصادی خود را در قالب برگزاری نمایشگاه ها و همایش های متعدد بین المللی با تمرکز بر کشورهای CIS و اوراسیا بویژه روسیه، اوکراین، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان و… در سال 1368 شروع و تاکنون بیش از 300 نمایشگاه اختصاصی تخصصی و بین المللی و اعزام هیئت ها با پلتفرم های تجاری و سرمایه گذاری با حضور سازمان ها کمپانی ها و سرمایه گذاران این کشور ها برگزار نموده است.
طراحی شده توسط حدیث ریاحی
دیدگاهتان را بنویسید