رئیس کل گمرک ایران از امضای تفاهم نامه همکاری گمرکی ۳ جانبه میان کشورهای ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان خبر داد و افزود این تفاهم نامه رونق تجاری را به همراه دارد.
علیرضا مقدسی در آیین امضای سند یادداشت تفاهم سه جانبه تسهیل ترانزیت بین گمرکات جمهوری اسلامی ایران، جمهوری فدرال روسیه و جمهوری آذربایجان، گفت: این نشست حاصل مذاکرات ارزشمند و پیگیری های سه کشور برای دستیابی به اهداف است.
وی افزود: این نشست ها موجب دوستی و مودت بین کشورهای همسایه می شود و می توان تسهیلات تجاری با سرعت بیشتری پیگیری کرد.
مقدسی ادامه داد: بعد از پیگیری های متعدد برای سرعت بخشیدن به تشریفات گمرکی و رونق تجارت با کشورهای همسایه به ویژه روسیه، این نشست، ما را به اهداف نزدیک تر می کند و جمهوری آذربایجان مرز زمینی میان ایران و روسیه است که با ترانزیت از طریق کامیون، کالاها سریع تر به مقصد می رسند.
رئیس کل گمرک ایران، با بیان اینکه ارائه تسهیلات در رویه ترانزیت موجب رونق و رشد تجارت خارجی می شود، تصریح کرد: با توافق و امضای این سند و اجرای آن طی یک ماه آینده به اهداف خواهیم رسید.
در این مراسم ولادیمیر بولادین رئیس گمرک روسیه با بیان اینکه هدف اصلی این تفاهم نامه همکاری و افزایش تجارت میان ۳ کشور است، گفت: با امضای این سند تبادل کالاها بین ۳ کشور و ترانزیت کالاها به مقصد با سرعت بیشتر و بدون اشتباه و سختی در تشریفات گمرکی انجام می شود.
وی افزود: تمام جوانب را مورد بررسی قرار داده ایم تا بتوانیم در راستای رفع مشکلات گام برداریم. یکی از نکات مهم در این سند تبادل اطلاعات دیجیتالی است که می توان با ارسال و دریافت منظم دیتاها به ترانزیت کالا تسریع دهیم.
رئیس گمرک روسیه با بیان اینکه این نشست نشان دهنده اهمیت توسعه همکاری های ۳ جانبه است، گفت: گمرک ارتباطات خوبی را برای توسعه تجارت کشورها برقرار می کند و این امر منجر به افزایش تبادل تجاری خواهد شد.
وی افزود: این همکاریو امضای تفاهم نامه گمرکی ۳ جانبه فرصتی را برای اقتصاد کشورها فراهم می کند. سازماندهی و گفتوگو مهم و مفید است و می تواند موجب راه اندازی ترانزیت با فناوری جدید شود که این اتفاق در راستای تجاربی که به دست آورده ایم خواهد بود.
شاهین باقیروف رئیس گمرک جمهوری آذربایجان با بیان اینکه آمادگی انجام هر کاری که برای توسعه و تسهیل مبادلات وجود دارد، اظهار کرد: با کمک گرفتن از فناوری ها و تکنولوژی روز می توانیم سرعت امور گمرکی را افزایش دهیم و این فرصت مغتنمی است که با همراهی سه کشور رونق مبادلات را فراهم می کند.
وی با تاکید بر اینکه جمهوری آذربایجان آمادگی استفاده از تمام ظرفیت ها برای توسعه تجارت را دارد، افزود: موافقتنامه موجب تسریع فرایندها می شود و از امروز باید تمام تلاش ۳ کشور برای اجرایی شدن آن مورد بهره برداری قرار بگیرد.
رئیس گمرک جمهوری آذربایجان با بیان اینکه سند امروز مسیر خوبی برای ۳ کشور ترسیم می کند تا در آن با همکاری بیشتر گام بردارند، عنوان کرد: امکانات برای توسعه تجاری فراهم شده است و هر کاری برای افزایش همکاری و دوستی میان سه کشور انجام می دهیم.
خبرگزاری تسنیم
درآمد ۵.۶ میلیون دلاری صادرات عسل برای کشور معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در راستای سیاست درست واگذاری امور تولید و بازرگانی به بخش خصوصی، میزان صادرات عسل و محصولات زنبور عسل به ۵.۶ میلیون دلار رسیده است. به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم حسن نژاد به مناسبت ۳۱ مرداد، روز ملی عسل […]
ایران: سرزمینی با انبوه شهرکهای صنعتی و بهرهوری پایین تیتر خبر به درستی گویای تناقض عمیقی در ساختار صنعتی ایران است. در حالی که آمار نشان میدهد تعداد شهرکهای صنعتی ایران 50 برابر آلمان، 10 برابر فرانسه، 16 برابر کره و 7 برابر ژاپن است، اما بهرهوری در این واحدها به شدت پایین بوده و […]
اهمیت نمایشگاه در بحث صادرات، منطقه و ارزآوری نمایشگاهها به عنوان پلتفرمی قدرتمند برای معرفی کالا و خدمات، نقشی کلیدی در ارتقای صادرات، توسعه منطقهای و ارزآوری ایفا میکنند. در این مقاله به بررسی ابعاد مختلف این اهمیت میپردازیم: 1. معرفی کالا و خدمات به بازارهای جدید: نمایشگاهها فرصتی بینظیر برای به نمایش گذاشتن محصولات […]
شرکت بازرگانی بین المللی پارس پگاه تجارت فعالیت اقتصادی خود را در قالب برگزاری نمایشگاه ها و همایش های متعدد بین المللی با تمرکز بر کشورهای CIS و اوراسیا بویژه روسیه، اوکراین، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان و… در سال 1368 شروع و تاکنون بیش از 300 نمایشگاه اختصاصی تخصصی و بین المللی و اعزام هیئت ها با پلتفرم های تجاری و سرمایه گذاری با حضور سازمان ها کمپانی ها و سرمایه گذاران این کشور ها برگزار نموده است.
دیدگاهتان را بنویسید