به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز مبادله ارز در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳، ۱۵ میلیارد و ۵۵۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین شده است.
اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی ۳ میلیارد و ۵۹۵ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۸ میلیارد و ۸۱۵ میلیون دلار و برای خدمات ۳۲۷ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات ۲ میلیارد و۸۱۷ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.
رأی واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانههای روغنی و نهادههای دامی ۲ میلیارد و ۹۸۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۶۱۵ میلیون دلار و در مجموع ۳ میلیارد و ۵۹۵ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز با نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان با هدف حمایت از مصرف کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزانتر پرداخت شد.
تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل یک میلیارد و ۱۶۱ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل یک میلیارد و ۴۳۱ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۶۰۸ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۷۷۰ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۴۰۵ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروههای صنایع همچنین به ترتیب ۶۶۸، ۱۳۹، ۵۴۰، ۵۱۲ و ۲۳ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۳۰ خردادماه سال جاری دریافت کرده اند.
اهمیت نمایشگاه در بحث صادرات، منطقه و ارزآوری نمایشگاهها به عنوان پلتفرمی قدرتمند برای معرفی کالا و خدمات، نقشی کلیدی در ارتقای صادرات، توسعه منطقهای و ارزآوری ایفا میکنند. در این مقاله به بررسی ابعاد مختلف این اهمیت میپردازیم: 1. معرفی کالا و خدمات به بازارهای جدید: نمایشگاهها فرصتی بینظیر برای به نمایش گذاشتن محصولات […]
محمدعلی نیکبخت، وزیر جهادکشاورزی در ارتباط وبیناری مسئولان ستادی و استانی، گفت: شیلات نه تنها در کشاورزی که در اقتصاد کشور، بیشترین فرصت و ظرفیت سرمایهگذاری در تولید، اشتغال، درآمدزایی، ارزآوری و توسعه صنایع را به همراه دارد. او بیشترین طرح زودبازده کشاورزی را متعلق به حوزه شیلات دانست و افزود: همین زمان کوتاه در […]
شرکت بازرگانی بین المللی پارس پگاه تجارت فعالیت اقتصادی خود را در قالب برگزاری نمایشگاه ها و همایش های متعدد بین المللی با تمرکز بر کشورهای CIS و اوراسیا بویژه روسیه، اوکراین، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان و… در سال 1368 شروع و تاکنون بیش از 300 نمایشگاه اختصاصی تخصصی و بین المللی و اعزام هیئت ها با پلتفرم های تجاری و سرمایه گذاری با حضور سازمان ها کمپانی ها و سرمایه گذاران این کشور ها برگزار نموده است.
دیدگاهتان را بنویسید