کمیسیون اقتصادی اوراسیا اعلام کرد: سهم ارزهای ملی مورد استفاده در تجارت متقابل بین کشورهای اتحادیه اوراسیا در سال ۲۰۲۲میلادی به ۷۴ درصد رسید.
کمیسیون اقتصادی اوراسیا در بیانیه ای اعلام کرد که سران کشورهای این اتحادیه در نشست شورای بین دولتی اوراسیا در ۲۵ تا ۲۶ اوت (سوم و چهارم شهریور) در شهر چولپون آتا قرقیزستان برگزار شد ۹ موضوع از جمله نحوه استفاده از ارزهای ملی در تجارت متقابل را بررسی کردند.
سران دولت های کشورهای اوراسیا همچین از پایان کار بر روی توافقنامه تاسیس شرکت بیمه اتکایی اوراسیا خبر دادند.
شورای بین دولتی همچنین فهرستی از پروژه های زیربنایی حمل و نقل اولویت دار را تصویب کرد.
سخنگوی رسمی کمیسیون اقتصادی اوراسیا پیشتر اعلام کرد که سهم پرداخت ها با ارزهای ملی کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا می تواند در سال جاری به ۸۰ درصد برسد.
به گزارش از خبرگزاری تاس، “ایا مالکینا” گفت: سهم پرداخت ها به ارزهای ملی به ۷۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۱ رسید و طبق ارزیابی کارشناسان می تواند به ۸۰ درصد در سال جاری برسد.
وی تصریح کرد: مساله ترغیب سرمایه گذاری متقابل و گسترش استفاده از ارزهای ملی کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا در پرداخت های متقابل در دستورکار قرار دارد.
مالکینا گفت: در حال حاضر، تمامی شرایط برای گسترش سهم پرداخت ها به ارزهای ملی از جمله زیرساخت های پرداخت و تسویه مورد نیاز فراهم شده است.
در نشست مشترک سال گذش ته کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی اوراسیا بر استفاده از ارزهای ملی برای توسعه همگرایی به ویژه در شرایط تحریم های یکجانبه غرب و آمریکا تاکید شد.
ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه خرداد ماه امسال اعلام کرد که مسکو از ابتکار تمدید قرارداد موقت تجارت آزاد بین اتحادیه اقتصادی اوراسیا و ایران حمایت می کند.
رئیس جمهوری روسیه گفت: برای حفظ رژیم تجارت ترجیحی فعلی با ایران، از تمدید قرارداد موقت قبل از ورود به توافقنامه تجارت آزاد جدید حمایت می کنیم.
گفتوگوها در حال حاضر برای امضای یک توافقنامه تجارت آزاد تمام عیار، از جمله با ایران در جریان است.
قطار ترانزیتی چین چگونه وارد ایران میشود؟ سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین از عبور قطار ترانزیتی شی آن از مرز ایران خبر داد. به گزارش خبرآنلاین محسن بختیار، سفیر کشورمان در چین در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: « در ادامه تلاشهای سفارت جمهوری اسلامی ایران برای تقویت موقعیت ترانزیتی کشور در انتقال کالاهای چین به غرب […]
مسکو- ایرنا- دبیرخانه اجلاس بین المللی اقتصاد “روسیه-جهان اسلام: کازان فوروم” در گزارشی از همکاریهای اقتصادی تهران – مسکو با محوریت کازان مرکز جمهوری تاتارستان از راهاندازی مرکز تجاری ایران در تاتارستان و همکاری دوجانبه در عرصه بانکداری اسلامی خبر داد. در این گزارش که روز یکشنبه نسخهای از آن در اختیار دفتر ایرنا در […]
چگونه شرکت در نمایشگاه ایران اگروفود ترکمنستان (تیر ۱۴۰۳) به رشد صادرات شما کمک میکند نمایشگاه ایران اگروفود ترکمنستان که در تیرماه ۱۴۰۳ در عشقآباد برگزار میشود، فرصتی طلایی برای شرکتهای ایرانی فعال در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی است تا محصولات و خدمات خود را به بازار پررونق ترکمنستان و کشورهای منطقه معرفی […]
شرکت بازرگانی بین المللی پارس پگاه تجارت فعالیت اقتصادی خود را در قالب برگزاری نمایشگاه ها و همایش های متعدد بین المللی با تمرکز بر کشورهای CIS و اوراسیا بویژه روسیه، اوکراین، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان و… در سال 1368 شروع و تاکنون بیش از 300 نمایشگاه اختصاصی تخصصی و بین المللی و اعزام هیئت ها با پلتفرم های تجاری و سرمایه گذاری با حضور سازمان ها کمپانی ها و سرمایه گذاران این کشور ها برگزار نموده است.
دیدگاهتان را بنویسید