ایسنا/مرکزی مدیرکل گمرکات استان مرکزی از رشد حجم و ارزش صادرات استان مرکزی در سه ماهه نخست سال جاری و همچنین رشد تعداد اظهارنامه های صادراتی در این مدت خبر داد.
روح الله غلامی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در سه ماهه نخست امسال حدود ۵۱۵ میلیون کیلوگرم کالا با رشد ۳۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از استان صادر شده است.
وی اظهار کرد: از این میزان، سهم گمرک اراک نزدیک به ۲۹۰ میلیون کیلوگرم، گمرک ساوه نزدیک به ۱۴۰ میلیون کیلوگرم و گمرک زرندیه بیش از ۸۵ میلیون کیلوگرم بوده است.
غلامی ارزش ریالی اقلام صادر شده در این مدت را بیش از ۱۴۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد که معادل حدود ۳۴۵ میلیون دلار بوده است و افزود: در حوزه ارزش ریالی و دلاری کالاهای صادر شده در این مدت به ترتیب با رشد ۶۷ و ۵۳ درصدی مواجه بوده ایم.
به گفته وی، طی این مدت در بخش صادرات استان، مجموعا ۸۲۰۷ اظهارنامه گمرکی صادر شده که نسبت به بهار سال گذشته، ۱۱ درصد رشد داشته است.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی، مقصد صادرات صورت گرفته را ۷۲ کشور جهان از جمله امارات متحده عربی، چین، ترکیه، آلمان، هنگ کنگ، قطر، هند، عراق، ایتالیا، تایلند و … عنوان کرد و گفت: عمده اقلام صادراتی استان مرکزی، شمش آلومینیوم، انواع هیدروکربن ها، گاز مایع خانگی، عایق رطوبتی، گرانول پلی اتیلن، مصنوعات پلاستیکی، ظروف یکبار مصرف، محصولات لبنی، ظروف شیشه ای، جام شیشه و … بوده است.
بازار صادراتی ایران ایران، سرزمینی کهن با تنوع آب و هوایی شگفتانگیز، خاک حاصلخیز و مردمانی سختکوش، از دیرباز به عنوان مهد تمدن و کشاورزی شناخته میشود. این موهبتهای طبیعی، بستر مناسبی را برای تولید انبوه و متنوع محصولات غذایی فراهم آورده و ایران را در زمره ی قدرتمندان این عرصه در سطح جهان قرار […]
وزیر اقتصاد با بیان این که شاهد عبور اقتصاد ایران از رکود هستیم گفت: امیدوار هستیم برای سال جاری شاهد رشد اقتصادی بالاتر از ۵.۵ درصد باشیم. به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال تسنیم در خصوص باقی مانده سود سهام عدالت که از سوی […]
ترکمنستان، کشوری پهناور در آسیای مرکزی، با وجود منابع طبیعی فراوان، با چالشهای متعددی در زمینه امنیت غذایی روبرو است. در این مقاله، به بررسی نیازهای مواد غذایی مردم ترکمنستان، علل کمبودها و راه حلهای موجود میپردازیم. نیازهای اساسی: غلات: برنج، گندم و ذرت مهمترین غلات مصرفی در ترکمنستان هستند. با توجه به رشد جمعیت، […]
شرکت بازرگانی بین المللی پارس پگاه تجارت فعالیت اقتصادی خود را در قالب برگزاری نمایشگاه ها و همایش های متعدد بین المللی با تمرکز بر کشورهای CIS و اوراسیا بویژه روسیه، اوکراین، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان و… در سال 1368 شروع و تاکنون بیش از 300 نمایشگاه اختصاصی تخصصی و بین المللی و اعزام هیئت ها با پلتفرم های تجاری و سرمایه گذاری با حضور سازمان ها کمپانی ها و سرمایه گذاران این کشور ها برگزار نموده است.
دیدگاهتان را بنویسید