معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در راستای سیاست درست واگذاری امور تولید و بازرگانی به بخش خصوصی، میزان صادرات عسل و محصولات زنبور عسل به ۵.۶ میلیون دلار رسیده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم حسن نژاد به مناسبت ۳۱ مرداد، روز ملی عسل با اشاره به رونق تولید محصولات زنبور عسل شامل موم، ژل رویال، بره موم، گرده گل و همچنین زهر زنبورعسل که همگی دارای ارزش افزوده بیشتری نسبت به خود عسل هستند، گفت: خوشبختانه استقبال بهره برداران زنبورستانها از این نگاه اقتصادی به تولید، درآمدهای حاصل از زنبورداری را افزایش داده است.
وی گفت: سال گذشته علاوه بر تولید ۱۲۱ هزار تن عسل، بالغ بر ۱۰.۵ کیلوگرم زهر زنبور عسل، ۹ هزار و ۱۴۹ کیلوگرم ژل رویال، بالغ بر ۸۸۵ تن گرده گل و ۱۸۳ تن بره موم در واحدهای پرورش زنبور عسل کشور تولید شده است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی درباره وضعیت صادرات عسل و سایر تولیدات مجموعه زنبورداری هم گفت: بر اساس آمار اخذ شده از مبادی ذیربط، میزان صادرات عسل در سال گذشته یک هزار و ۴۶۹ تن بوده است.
حسن نژاد، حمایت بیشتر از بازرگانان بخش خصوصی، پیگیری موضوع اجرای استاندارد عسل یا تدوین برنامه اجرایی ارتقا کیفی محصولات زنبور عسل و حمایت از عرضه محصولات زنبورعسل در بازارچههای مرزی برای صادرات را از زمینههای افزایش صادرات محصولات زیرمجموعه زنبورداری عنوان کرد.
وی تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار سازمان خوار و بار جهانی با توجه به آمار بیش از ۹۱ میلیونی تعداد کلنیها و تولید ۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تنی عسل در سطح دنیا گفت: ایران به لحاظ تعداد کلنی دارای رتبه ۴ و با توجه به تولید عسل در دنیا، رتبه سوم تولید جهانی را در اختیار دارد.
حسن نژاد با اشاره به اینکه سرانه مصرف عسل ایرانیان هم بیش از دو برابر سرانه جهانی است، افزود: سرانه تولید عسل در ایران یک کیلو و ۴۱۵ گرم و سرانه مصرف یک کیلو و ۳۹۷ گرم است، اما چون برخی از کشورها عضو فائو نیستند، میتوان برآورد کرد که به طور متوسط سرانه مصرف ایرانیان بیش از دو برابر مصرف جهانی است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی درباره تأمین نهادههای مورد نیاز زنبورداران هم گفت: پیگیری تأمین نهاده شکر مورد نیاز زنبورداران در چند سال اخیر سبب افزایش میزان تخصیص نهاده شکر برای مصارف زنبورداران شده است.
حسن نژاد، صدور شناسنامه الکترونیکی زنبورداران در راستای تسهیل صدور مجوز و بهبود مستمر فضای کسب و کار را اقدامی مؤثر ارزیابی کرد و یادآور شد: صدور بیش از ۲۰ هزار فقره شناسنامه الکترونیکی زنبورداری از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون رشد ۱۰۰ درصدی را نشان میدهد.
بازار صادراتی ایران ایران، سرزمینی کهن با تنوع آب و هوایی شگفتانگیز، خاک حاصلخیز و مردمانی سختکوش، از دیرباز به عنوان مهد تمدن و کشاورزی شناخته میشود. این موهبتهای طبیعی، بستر مناسبی را برای تولید انبوه و متنوع محصولات غذایی فراهم آورده و ایران را در زمره ی قدرتمندان این عرصه در سطح جهان قرار […]
بازار ترکمنستان آماده جذب صنایع غذایی ایران تهران-ایرنا- همایش تجاری تخصصی بررسی توسعه صادرات پایدار به بازار ترکمنستان و معرفی نمایشگاه تخصصی ایران اگروفود ترکمنستان-عشق آباد باحضور محمود بازاری مدیر کل دفتر ترویج تجارت سازمان توسعه تجارت ایران، اکبر گداری سرپرست دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه و غلامعباس ارباب خالص سفیر پیشین ایران در […]
ازبکستان به عنوان یکی از رو به رشد در آسیای مرکزی، برای توسعه زیرساختهای خود به سرمایهگذاری قابل توجه در حوزههای مختلف ساخت و ساز نیاز دارد. از سوی دیگر، ایران با استفاده از نیروی کار ماهر، فناوری های بومی و تجربه اجرای پروژه های بزرگ ساختمانی، می تواند شریک تجاری مناسبی برای ازبکستان باشد. در این […]
شرکت بازرگانی بین المللی پارس پگاه تجارت فعالیت اقتصادی خود را در قالب برگزاری نمایشگاه ها و همایش های متعدد بین المللی با تمرکز بر کشورهای CIS و اوراسیا بویژه روسیه، اوکراین، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان و… در سال 1368 شروع و تاکنون بیش از 300 نمایشگاه اختصاصی تخصصی و بین المللی و اعزام هیئت ها با پلتفرم های تجاری و سرمایه گذاری با حضور سازمان ها کمپانی ها و سرمایه گذاران این کشور ها برگزار نموده است.
دیدگاهتان را بنویسید