رییس پژوهشگاه وزارت نیرو گفت: ۳۵ تا ۴۰ میلیارد دلار در حوزه یارانه انرژی هزینه میشود و ظرفیتهای مختلفی برای جلوگیری از هدر رفت انرژی و تعیین اقتصاد برق شناسایی شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، مجید عمیدپور رئیس پژوهشگاه وزارت نیرو امروز (یکشنبه، ۲۱ مردادماه) در نشست خبری با اشاره به اینکه ظرفیتهای مختلفی برای جلوگیری از هدر رفت انرژی و تعیین اقتصاد برق شناسایی و ارائه شده است، گفت: مدیریت حوزه انرژی در بخشهای یارانه و جلوگیری از اتلاف انرژی میتواند صورت بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه ۳۵ تا ۴۰ میلیارد دلار در حوزه یارانه انرژی هزینه میشود، افزود: در پژوهشگاه نیرو طرحهای مختلفی را در نظر گرفتیم تا بتوانیم بهینهسازی انرژی را محقق کنیم؛ در این راستا صندوق بهینهسازی به عنوان یک پروژه جامع با همکاری ساتبا کلید خورده است.
به گفته رئیس پژوهشگاه نیرو طرحهای متعددی را در این حوزه آماده کردیم که اگر زیرساختهای آن ایجاد شود میتوانیم سناریوهای مختلفی که به منظور جلوگیری از هدر رفت انرژی تدوین شده است را اجرایی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه برای افزایش بهرهوری انرژی نیازمند سرمایه گذاری هستیم، تصریح کرد: در حوزه تجدید پذیرها یک عقبماندگی تاریخی داریم به همین دلیل پژوهشگاه برنامههای متعددی را در این حوزه تدوین کرده است. طبق برآوردهای صورت گرفته طی سالهای آینده انرژیهای فسیلی توجیهپذیر نیستند لذا رویکردهای توسعه تجدید پذیر باید در دستور کار قرار گیرد.
عمیدپور با اشاره به اینکه در سالهای گذشته از برنامههای حوزه تجدید پذیر عقب ماندیم، خاطر نشان کرد: این در حالی است که پتانسیلهای زیادی در حوزه تجدیدپذیر در ایران وجود دارد لذا نیازمند یک تلاش چند برابری برای توسعه تجدید پذیرها و بهرهوری انرژی هستیم و باید بتوانیم توسعه تجدید پذیرها را در برنامههای کلان کشور اجرایی کنیم.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از اقداماتی که پژوهشگاه نیرو روی آن متمرکز است توسعه زیستبوم علم و فناوری بوده که این موضوع را نیز به صورت جدی با بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان دنبال میکنیم.
معاون سازمان توسعه تجارت با اشاره به بازار ۳۸۰ میلیارد دلاری اتحادیه اوراسیا، گفت: از کشورهای عضو این اتحادیه نهادهها، مواد اولیه و کالاهای اساسی وارد و کالاهای صنعتی و تولیدی صادر می کنیم. محمدصادق قنادزاده معاون کسب و کارهای بینالملل سازمان توسعه تجارت ایران در مصاحبه رادیویی درباره روند موافقتنامه جمهوری اسلامی ایران و […]
رئیس جمهور کشورمان با مرور ابعاد مختلف همکاری های اقتصادی، ترانزیتی و بانکی ایران و روسیه اظهار داشت: همکاری های اقتصادی تهران – مسکو برای دو ملت و کشورهای منطقه مفید است. سیدابراهیم رئیسی و ولادیمیر پوتین روسای جمهور ایران و روسیه ۱۷ شهریور، در سمرقند با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند و با مرور […]
افزایش مبادلات تجاری با کشورهای همسایه ارزش تجارت ایران با کشورهای همسایه در ۵ ماه گذشته ۱۶ درصد بیشتر شده و به ۲۶ میلیارد و ۸۵۷ میلیون دلار رسیده است. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بر اساس اعلام گمرک، بیشتر این تجارت با کشورهای «امارات»، «ترکیه»، «عراق»، «پاکستان» و «روسیه» انجام شده است. ارزیابی روند تجارت ایران […]
شرکت بازرگانی بین المللی پارس پگاه تجارت فعالیت اقتصادی خود را در قالب برگزاری نمایشگاه ها و همایش های متعدد بین المللی با تمرکز بر کشورهای CIS و اوراسیا بویژه روسیه، اوکراین، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان و… در سال 1368 شروع و تاکنون بیش از 300 نمایشگاه اختصاصی تخصصی و بین المللی و اعزام هیئت ها با پلتفرم های تجاری و سرمایه گذاری با حضور سازمان ها کمپانی ها و سرمایه گذاران این کشور ها برگزار نموده است.
دیدگاهتان را بنویسید