رییس پژوهشگاه وزارت نیرو گفت: ۳۵ تا ۴۰ میلیارد دلار در حوزه یارانه انرژی هزینه میشود و ظرفیتهای مختلفی برای جلوگیری از هدر رفت انرژی و تعیین اقتصاد برق شناسایی شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، مجید عمیدپور رئیس پژوهشگاه وزارت نیرو امروز (یکشنبه، ۲۱ مردادماه) در نشست خبری با اشاره به اینکه ظرفیتهای مختلفی برای جلوگیری از هدر رفت انرژی و تعیین اقتصاد برق شناسایی و ارائه شده است، گفت: مدیریت حوزه انرژی در بخشهای یارانه و جلوگیری از اتلاف انرژی میتواند صورت بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه ۳۵ تا ۴۰ میلیارد دلار در حوزه یارانه انرژی هزینه میشود، افزود: در پژوهشگاه نیرو طرحهای مختلفی را در نظر گرفتیم تا بتوانیم بهینهسازی انرژی را محقق کنیم؛ در این راستا صندوق بهینهسازی به عنوان یک پروژه جامع با همکاری ساتبا کلید خورده است.
به گفته رئیس پژوهشگاه نیرو طرحهای متعددی را در این حوزه آماده کردیم که اگر زیرساختهای آن ایجاد شود میتوانیم سناریوهای مختلفی که به منظور جلوگیری از هدر رفت انرژی تدوین شده است را اجرایی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه برای افزایش بهرهوری انرژی نیازمند سرمایه گذاری هستیم، تصریح کرد: در حوزه تجدید پذیرها یک عقبماندگی تاریخی داریم به همین دلیل پژوهشگاه برنامههای متعددی را در این حوزه تدوین کرده است. طبق برآوردهای صورت گرفته طی سالهای آینده انرژیهای فسیلی توجیهپذیر نیستند لذا رویکردهای توسعه تجدید پذیر باید در دستور کار قرار گیرد.
عمیدپور با اشاره به اینکه در سالهای گذشته از برنامههای حوزه تجدید پذیر عقب ماندیم، خاطر نشان کرد: این در حالی است که پتانسیلهای زیادی در حوزه تجدیدپذیر در ایران وجود دارد لذا نیازمند یک تلاش چند برابری برای توسعه تجدید پذیرها و بهرهوری انرژی هستیم و باید بتوانیم توسعه تجدید پذیرها را در برنامههای کلان کشور اجرایی کنیم.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از اقداماتی که پژوهشگاه نیرو روی آن متمرکز است توسعه زیستبوم علم و فناوری بوده که این موضوع را نیز به صورت جدی با بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان دنبال میکنیم.
مسکو- ایرنا- دبیرخانه اجلاس بین المللی اقتصاد “روسیه-جهان اسلام: کازان فوروم” در گزارشی از همکاریهای اقتصادی تهران – مسکو با محوریت کازان مرکز جمهوری تاتارستان از راهاندازی مرکز تجاری ایران در تاتارستان و همکاری دوجانبه در عرصه بانکداری اسلامی خبر داد. در این گزارش که روز یکشنبه نسخهای از آن در اختیار دفتر ایرنا در […]
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: صنعت پتروشیمی یکی از سودآورترین صنایع کشور به حساب میآید، بهطوریکه ارزش درآمدی آن به بالای ۲۵ میلیارد دلار در سال میرسد و با تکمیل زنجیره ارزش میتوان این درآمد را تا چندین برابر افزایش داد. امین کاوه در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه توجه به صادرات غیر […]
کمیسیون اقتصادی اوراسیا اعلام کرد: سهم ارزهای ملی مورد استفاده در تجارت متقابل بین کشورهای اتحادیه اوراسیا در سال ۲۰۲۲میلادی به ۷۴ درصد رسید. کمیسیون اقتصادی اوراسیا در بیانیه ای اعلام کرد که سران کشورهای این اتحادیه در نشست شورای بین دولتی اوراسیا در ۲۵ تا ۲۶ اوت (سوم و چهارم شهریور) در شهر چولپون […]
شرکت بازرگانی بین المللی پارس پگاه تجارت فعالیت اقتصادی خود را در قالب برگزاری نمایشگاه ها و همایش های متعدد بین المللی با تمرکز بر کشورهای CIS و اوراسیا بویژه روسیه، اوکراین، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان و… در سال 1368 شروع و تاکنون بیش از 300 نمایشگاه اختصاصی تخصصی و بین المللی و اعزام هیئت ها با پلتفرم های تجاری و سرمایه گذاری با حضور سازمان ها کمپانی ها و سرمایه گذاران این کشور ها برگزار نموده است.
طراحی شده توسط حدیث ریاحی
دیدگاهتان را بنویسید