مدیرکل دفتر تجاریسازی و بازاریابی معاونت صنایعدستی از رشد ۵۳ درصدی صادرات صنایعدستی در سه ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد اوجانی با بیان اینکه صادرات صنایعدستی در سه ماه ابتدایی سالجاری نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته، ۵۳ درصد رشد کرده است، گفت: در سال گذشته، مجموعاً حدود ۱۶ تن صنایعدستی به ارزش ۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار صادرات انجام شده که در سال جاری در سه ماه ابتدایی سال، حدود ۲۶ تن صادرات به ارزش ۷۴ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار انجام شده است.
مدیرکل دفتر تجاری سازی و بازاریابی معاونت صنایعدستی با بیان اینکه استانهای تهران، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، کرمانشاه و ایلام در صدر این صادرات از نظر ارزش دلاری در بازه زمانی سه ماهه اول سال جاری قرار دارند، افزود: تهران حدود ۳۰ میلیون دلار، خراسان رضوی حدود ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار، آذربایجان غربی حدود ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار، کرمانشاه حدود ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار و ایلام حدود ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار صادرات در سه ماهه ابتدایی امسال داشتند.
وی در خصوص جزئیات این صادرات به انواع رشتههای صنایع دستی فلزی، صنایع دستی چوبی، دست بافتههای غیرداری و داری، نساجی و رودوزیهای سنتی، فلزات گرانبها، سفال و سرامیک، شیشههای سنتی و صنایع دستی چرمی اشاره کرد.
اوجانی با اشاره به اینکه در بازه زمانی نامبرده در سال گذشته شاهد ۷۹ درصد رشد دلاری و ۸۶ درصد رشد وزنی در صنایع دستی فلزی بودیم، گفت: صادرات صنایع دستی در بازه مشخص شده، برای صنایع دستی چوبی ۷۴ درصد رشد وزنی و ۷۵ درصد رشد دلاری در سه ماه دوم سال ۱۴۰۳ بوده است.
مدیرکل دفتر تجاری سازی و بازاریابی معاونت صنایعدستی در خصوص دست بافتههای داری و غیر داری با بیان اینکه رشد وزنی صادرات ۶۱ و رشد دلاری صادرات این محصولات ۶۹ درصد بوده است، تصریح کرد: در همین بازه زمانی در امسال صادرات محصولات رودوزیهای سنتی و نساجی ۴۹ درصد رشد وزنی و ۵۸ درصد رشد دلاری داشته است.
او با اشاره به اینکه فلزات گرانبها ۳۱ درصد رشد دلاری در حوزه صادرات داشته است، بیان کرد: صادرات از حدود ۱۳ میلیون دلار در سه ماهه اول سال گذشته به حدود ۱۸ میلیون دلار در همین بازه زمانی در سال جاری رسیده است.
اوجانی با اشاره به اینکه در حوزه صادرات سفال و سرامیک ۸ درصد رشد وزنی و ۱۲ درصد رشد دلاری در بازه زمانی سه ماهه ابتدایی سال نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته ثبت شده است، خاطرنشان کرد: در حوزه شیشههای سنتی ۲۳۰ درصد رشد وزنی و تنها ۴ درصد رشد قیمت به دلار ثبت شده است.
مدیرکل دفتر تجاری سازی و بازاریابی معاونت صنایعدستی با بیان اینکه در حوزه محصولات چرمی رشد منفی صادرات ثبت شده است، گفت: در این حوزه رشد منهای ۴۵ درصد وزن و منهای ۶۱ درصد قیمت دلاری ثبت شده است.
وی تاکید کرد: در خصوص سایر صنایع دستی ۱۶۸ درصد رشد وزنی محصولات در حوزه صادرات و ۶۹ درصد رشد قیمت ثبت شده است.
صادرات گوشت مرغ از ۱۸ هزار تن گذشت/ دردسرهای پراکندگی صادرات مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت: آمارها نشان میدهد صادرات گوشت مرغ در ۵ ماهه نخست سال از ۱۸ هزار تن عبور کرده است. به گزارش خبرنگار مهر، علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در گفتوگو با مهر به آمار صادرات گوشت مرغ پرداخت […]
ترکمنستان ؛ بازاری جذاب برای صنایع غذایی ایران/ حضور در نمایشگاههای تخصصی، راه ورود به بازار ترکمنستان ترکمنستان، بازاری جذاب و مهم برای صنایع غذایی ایران است؛ به نظر میرسد یکی از راههای ورود به بازار ترکمنستان حضور در نمایشگاههای تخصصی و تعامل مستقیم با تجار و بازرگانان این کشور است. از اینرو باهدف ورود […]
اهمیت نمایشگاه خارجی در توسعه صادرات و جذب پروژههای بین المللی نمایشگاه خارجی، به عنوان یکی از بزرگترین هایپر مارکتهای ساختمانی کشور، فراتر از یک فروشگاه ساده عمل میکند. این مجموعه با دارا بودن سابقهای طولانی و گستردگی محصولات، به یک پلتفرم قدرتمند برای معرفی توانمندیهای ساختمانی ایران و توسعه صادرات تبدیل شده است. در […]
شرکت بازرگانی بین المللی پارس پگاه تجارت فعالیت اقتصادی خود را در قالب برگزاری نمایشگاه ها و همایش های متعدد بین المللی با تمرکز بر کشورهای CIS و اوراسیا بویژه روسیه، اوکراین، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان و… در سال 1368 شروع و تاکنون بیش از 300 نمایشگاه اختصاصی تخصصی و بین المللی و اعزام هیئت ها با پلتفرم های تجاری و سرمایه گذاری با حضور سازمان ها کمپانی ها و سرمایه گذاران این کشور ها برگزار نموده است.
دیدگاهتان را بنویسید